dilluns, 1 de juny del 2009

Perdona a tu pueblo, Señor...

Davant la deriva desnortada que assetja la nostra Màtria Valenciana (MV), un grup de matriotes de divers substrat ideològic i social, ens hem conjurat per ressuscitar, baix els aplecs de la nostra polseguera, el Front d'Alliberament de la Valenciana Autòctona (FAVA), que ara com a eina primordialment teòrica, hi afegeix les sigles BOV (Brúixola d'Orientació Valencianista).

Germans i germanes, matriusques i patriotes, el FAVA-BOV us evadirà d'aquesta societat valenciana que vota amb alegria desenfadada el Partit Popular. Nosaltres no ens creguem supervivents enmig d'una societat descreguda, mesinfotista, enganyada o malalta. Pensem, modestament, que la majoria de ciutadans estan tan idiotes com el sastre de Camps, que ja li val, dir que el Molt Horrorable no paga els seus traches. De l'oposició direm que els socialistes van massa all'arte i poc al bancal, mentre que els de Compromís són la prova científica que confirma l'arribada imminent de l'Apocalipsi.

Davant d'aquesta greu crisi del valencianisme político-militar, ací estem nosaltres, avançant en marxa triomfal, camals mullats.

Som i serem l'Etcètera Independista. Te'ns vens?

Juny de l'any 2 d.C (Després de Compromís)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada