dissabte, 4 de juliol del 2009

Desmentits

Davant les especulacions que circulen sobre el FAVA-BOV per Internet, volem manifestar que:
- No obliguem cap militant, per mal que ens caiga, a comprar llibres de literatura juvenil en valencià. El paper de Bosque Verde és suau i dura més.
- També és fals que enviem els militants a concerts on els grups participants toquen ska amb dolçaina. Quan es dóna el cas, recomanem que es queden a casa.
- És mentida que sols considerem "intel·lectuals" aquells que han escrit almenys un llibre, llibret o article sobre la senyera. De fet, ens sembla que això demostra els inicis de la demència senil.
- Mai hem dit que el problema del valencianisme polític siga que els seus militants són massa llegits. El que pensem és que tenen la vida solventada i per això no xafe terra, perquè tampoc els hem considerat mai uns iluminats.
- No és veritat que pregonem que el problema de la música en valencià, la literatura en valencià i tot el que porte afegit el complement "en valencià" és que sols es cante, s'escriga o es parle de política. Som tan discrets que ens ho callem perquè sabem que molts no donen per a més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada