dimarts, 15 de desembre del 2009

Posicionaments sobre l'actualitat

El Consell Suprem del FAVA, després d'un llarg i meditat silenci manifesta al respecte d'alguns temes d'actualitat que afecten la Franja Valenciana que....

- Els autoanomenats "Sobiranistes valencians republicans" ens han copiat la proposta prolítica, però ens alegrem que se sumen a les nostres justes reclamacions. La gent de trellat, poc a poc, ens dóna la raó.
- Com que estan tan de moda les indemnitzacions històriques, reclamen que, en cas de compensar els moriscos expulsats en 1609, ens tornen les nostres possessions a Catalunya i Aragó que ens vam veure obligats a abandonar per repoblar la Franja Valenciana.
- Estem en contra de la independència de Catalunya i això suposa la immigració d'espanyolistes a la Franja Valenciana. Amb els que tenim són suficients.
- Estem a favor que Jorge Javier Vàzquez haja aconseguit el premi Ondas al millor presentador. Ho és i demanem a la nova direcció de RTVV que estudi donar-li un canal temàtic. De segur que la programació i la informació és més seriosa que en Canal 9 o el 24/9.
- Demanem als professionals de Ràdio 9 que s'esforcen perquè algú els escolte. És lamentable que l'audiència siga més baixa que la de la ràdio pública euskaldun.
- Alhora, exigim el tancament inmediat de Punt2: segons el darrere Estudio General de Medios la seua audiència estimada és del 0,0%. Per a què tanta despesa?
- Finalement, sol·licitem a l'Emirat d'Abu Dhabi que li concedisquen la ciutadania a Paco Camps i se'l queden allà. Amb barba i turbant estari molt afavorit.

Sense res més a dir, el Consell Suprem del FAVA us desitja paciència amb els Nadals.

1 comentari:

  1. Suscric totes les propostes, sobre tot la darrera.
    Bon nadal i bones valencianes amb xocolat

    ResponElimina