dimarts, 13 d’octubre del 2009

Ric, ens cals

Al FAVA-BOV som conscients de les nostres limitacions. Per això ens cal algú amb la teua imaginació financera perquè es faça càrrec de la tresoreria del partit. Si et portes bé i ens regales els teus polos quan els retires, no descartem presentar-te per a candidat a la Generalitat, tot i que el lloc està disputat també per Sarah Palin. Us conegueu? És una dona molt simpàtica i Rita, bossa de mà i tot, es queda en no res al seu costat. Amb homes com tu, l'única oposició real a Camps durant tot el seu ominós mandat, la Franja Valenciana anirà endavant. Nosaltres posem la FAVA, tu posa el que vulgues. 

PD: Havíem pensat si en deixaries el teu cotxe per la campanya electoral. Ja saps: uns altaveus i algun cartell teu (o de la Palin). Si et calen amics, al FAVA els trobaràs. Si et cal partit, també.

3 comentaris:

  1. Costa, per l'amor de Déu, posa't en contacte amb el Consell Suprem ja! Hehe! Em sembla la millor iniciativa i el millor comunicat emés fins ara pel FAVA-BOV. A continuar així!

    ResponElimina
  2. Bona tàctica política, faveros. Així es guanya una Generalitat i no com ho fa l'"esquerra" "valenciana". Amb Costa en el FAVA res és impossible, tindreu glamour, luxe, camises brodades "para todos"...
    I l'Infiniti per fer campanya, les dones eixiran als balcons i finestres per aclamar-vos! Sobretot les dels pobles, allà on les valencianes més triomfen als desdejunis. Així segur que guanyem la franja!

    ResponElimina